Vuurkorf tuin

Vuurkorf tuin

In de zomer is het heerlijk om tot laat in de tuin te zitten of bij te kletsen met vrienden of gewoon even bijkomen van de drukke dag. Het is nu eind september en ook al blijven de temperaturen rond de 18 graden schommelen, de koude dagen zijn toch echt in aantocht.

De verandering in het weer betekent niet dat je niet langer meer in de tuin kunt zitten, je moet alleen de tuin enigszins aanpassen aan de koudere temperaturen. Ideaal is als je een afdakje hebt zodat je ook buiten kunt zitten wanneer het sneeuwt en regent. Maar ook de mensen die geen afdakje hebben in de tuin kunnen alsnog in de winter van hun tuin genieten. Het regent en sneeuwt immers niet de hele winter lang!

Een oplossing tegen de winterse kou is een vuurkorf. Een vuurtje in een vuurkorf geeft warmte, maar het straalt ook gezelligheidid uit. Met een groepje vrienden om een vuurkorf heen zitten is hartstikke leuk. Op extreem koude dagen kan je zelf een dekentje over je benen leggen en warme chocolademelk drinken.

Wie zegt dat je in de winter niet gezellig buiten kunt zitten? Bekijk hieronder een paar mooie  vuurkorven en buiten haarden.

Vuurkorf tuin

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider