Voorbeelden servieskast

Voorbeelden servieskast

Het wordt gelukkig weer heel erg populair, een echte servieskast. Nu staan de kopjes en borden vaak nog verstopt achter gewone deurtjes van de keuken, maar een servieskast maakt je keuken echt veel leuker. Een servieskast zorgt voor sfeer, het is handig en je mooie servies staat niet verstopt. Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan een servieskast. Het probleem is alleen dat veel mensen weinig ruimte hebben in hun keuken. De servieskasten van nu worden dus zo efficiƫnt mogelijk gemaakt zodat meer mensen van deze kasten kunnen genieten.

Je kunt bijvoorbeeld ook een hoek servieskast kopen zodat je hem in een loze hoek kunt plaatsen. Je kunt ook voor een hele smalle servieskast gaan zodat je hem makkelijk tegen een wat smallere wand kunt plaatsen. Vaak zien smalle kasten er een beetje vreemd uit, maar bij een servieskast past dit juist erg goed. Dat komt omdat deze kasten aan de voorkant bijna helemaal van glas is.

Servieskasten zijn meestal vrij hoog en er zit veel klas in zodat je je servies kunt showen. Een servieskast moet daarom ook niet te vol zijn. Het moet er niet rommelig uit gaan zien, het is juist de bedoeling dat het er gezellig uit ziet. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar super leuke voorbeelden.

servies servies2 servies3 servies4 servies5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider