Vloerkussens

Vloerkussens

Vind je niet dat het soms gezelliger en comfortabeler is om op de vloer te zitten in plaats van op een stoel of bank? Sommige mensen vinden de vloer een perfecte plek om te zitten tijdens het kijken van een film. Maar weet je wat nog beter zou zijn? Als je op een lekker zacht kussen zit. Ontdek hieronder alle mogelijkheden en informatie over het zitten op de vloer.

media-room-floor-seating-comfortableJe kan kussens toe voegen in de ruimte waar je tv kijkt, of zoals hier een thuis bioscoop. Het maakt niet uit of jij het type bent dat op de grond gaat liggen tijdens het kijken van een film. Misschien is er iemand anders die er wel van geniet om op de vloer te zitten.

morrocan-blue-interior-design-floor-seating mah-jong-modular-floor-sofaZitplaatsen op de grond is vaak erg casual, dus je moet er wel voor zorgen dat de rest van het interieur daar ook bij past. In een erg modern interieur kan je kiezen voor vloerbanken die zoals de naam al zegt direct op de vloer liggen.

cozy-floor-mattress-nook-readingEen heleboel vloerkussens zijn ideaal als je een soort klein rust plekje ergens wilt creƫren. Dit kan je bijvoorbeeld doen onder de trap (als dat mogelijk is), ergens in een hoekje of bij het raam. Je kan de kussens in veel verschillende grootte en dikte kopen, naar hoe je het zelf het liefst hebt.

sail-bean-bags

the-flying-carpet-designHet tapijt kan een deel zijn van de meubels. Maar alleen als het een vliegend kleed is, en dat bestaat echt anno 2014. Het is ontworpen met als inspiratie rustig oplopende bergen of heuvels. De zijkanten van het tapij zijn gemaakt van hout en de inhoud van schuim.

floor-pillows-seating-for-living-roomIn plaats van alles in de kamer te veranderen naar vloerkussen kan je er ook twee neerzetten. Zo kunnen de gasten zelf beslissen waar ze gaan zitten.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider