Vintage slaapkamer

Vintage slaapkamer

Een mix van moderne en vintage style is erg funky en creatief. Het geeft de mogelijkheid om veel persoonlijke smaak te laten zien. Wij zijn er dol op en vandaag laten we zien hoe je je eigen slaapkamer kan omtoveren naar een vintage slaapkamer. Het doel bij het creëren van een moderne, vintage slaapkamer is het vinden van de juiste balans van accenten en kleuren die goed bij het thema passen. Hieronder hebben we tips en voorbeelden.

decor-bedAls het gaat om de grote meubelstukken probeer je dan vast te houden aan de moderne style. Dit zal het gemakkelijker maken om het te verdubbelen, verminderen of het toevoegen van vintage items. Zorg voor zo weinig mogelijk kussen en verschillende lakens en dekens op je bed.

dog-armchairZoals we eerder zeiden moet je accentueren in een oude sfeer. Natuurlijk kan je echt wel wat moderne stukken neerzetten, maar om echt goed te beginnen doe dat dan met vintage spulletjes.

cat-bedroomWij zijn helemaal voor het combineren van printjes met patronen en kleur met metallic, maar gebruik niet elke kleur van de regenboog. Je combineert al twee verschillende stijlen dus zoek iets wat allemaal in dezelfde soort kleurgroep valt.

night-stand-chairDe beste manier om je kamer dat moderne vintage tintje te geven is om het zelf te creëren. Je kan bijvoorbeeld een stoel gebruiken als nachtkastje. Maar je kan ook los gaan met het verven.

yellow-themeEn als laatste: zorg dat je een thema hebt. Rustiek, shabby-chic, retro, funky, eclectische of kunstzinnig, er zijn zoveel verschillende routes die je kunt nemen en verkennen. Kies wat jouw inspireert en veel plezier met het maken daarvan!

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider