Vintage servies

Vintage servies

Laatst liep ik een kringloopwinkeltje in en vond ik super gave vintage kopjes. Nu heeft bijna iedereen standaard witte mokken of misschien een paar gekleurde kopjes. De vintage kopjes zien er misschien soms ouderwets uit, maar hoe gaaf zijn ze? Elk kopje is weer anders en ze hebben erg leuke en speciale patroontjes. Sommige kopjes zijn afgewerkt met zilver of goudkleurige verf waardoor ze er nog mooier uitzien. Deze kopjes kunnen jammer genoeg niet in de afwasmachine, maar ze zijn echt wel het afwassen waard.

Als je een kopje thee of koffie drinkt, krijg je al een hele andere beleving door het zien van deze kopjes. Ze zijn trouwens ook echt niet duur in een kringloopwinkel, je kunt zo een mooi aantal meekrijgen voor een klein bedrag. Het is ook erg leuk om deze kopjes als decoratie te gebruiken als je er liever niet uit wilt drinken omdat dat onhandig is. Als je een mooie houten plank ophangt, kun je al deze kopjes daar op zetten. Dat staat super leuk in bijvoorbeeld een strakke en moderne keuken omdat ze dan extra opvallen.

Het is al helemaal leuk als je ook nog vintage borden koopt bij de kopjes. Ook deze borden zijn erg speciaal. Bijna geen enkel exemplaar is het zelfde. Je zou ze bijna gaan sparen omdat ze zo bijzonder zijn. Dat is wel even een verschil met de ‘normale’ borden en kopjes van nu. Dit is echt wel leuk voor de afwisseling en ik weet zeker dat je er veel complimentjes over zult krijgen. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van! Neem dus snel een kijkje in een vintage winkel of een kringloopwinkel bij jou in de buurt.

servies servies2 servies3 servies4 servies5 servies6 servies7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider