Vintage muur decoratie

Vintage muur decoratie

De vintage inrichting blijft populair, en gelukkig maar want het is een super leuke stijl! Het fijne van vintage spullen is, dat alle spullen altijd bij elkaar passen en dat het vaak niet eens zo duur is. Sommige vintage items zijn natuurlijk wel zeldzaam en daarom duur, maar ook de goedkope spullen zijn erg mooi voor een leuke inrichting.

Ik vind vintage stoelen erg gaaf, maar het leukste blijft toch de muurdecoratie. Er zijn zo enorm veel leuke dingen die je aan de muur kunt hangen! Van kopjes, tot boren en van schilderijen tot een unieke radio. Je kunt eigenlijk alles dat bijzonder is aan de muur hangen en de meeste vintage spullen zijn bijzonder.

Op de afbeeldingen hier onder zie je voorbeelden van een leuke vintage inrichting. Je kunt je hele interieur in deze stijl nemen, maar je kunt er ook voor kiezen om de vintage items toe te voegen aan je huidige interieur. Een modern met vintage schilderijen staat bijvoorbeeld ook erg gaaf. De schilderijen of de items die je dan op hangt springen er dan wel uit. Als je je hele interieur in de vintage stijl kiest, dan heb je in ieder geval wel een heel erg origineel en uniek huis, want vintage spullen zijn bijna nooit het zelfde.

muur5 muur4 muur3 muur2 muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider