Vintage klokken

Vintage klokken

Klokken zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog heel erg stylish. Vooral vintage klokken kunnen een hele gezellige sfeer in huis brengen. Je kunt met klokken eigenlijk heel erg veel kanten op. Er bestaan namelijk ontelbaar veel soorten, maar je kunt ze ook op veel verschillende manieren in je huis plaatsen. Het kan bijvoorbeeld heel erg leuk staan als je meerdere klokken bij elkaar hangt. Je kunt de klokken dan op de verschillende tijden van de tijdzones zetten of gewoon op dezelfde tijd. Als je een grote kale muur hebt, is dit een super leuke en creatieve oplossing om hem snel en origineel vol te krijgen.

De klokken die op afbeelding één staan, zijn op dit moment heel erg populair. Ze zijn namelijk in de vintage stijl en modern tegelijk. Dat is een super leuke combinatie voor een inrichting. Een mooie plek voor een klok is de keuken. Eigenlijk hangt er bijna bij iedereen in de keuken een klok. Het maakt je keuken gezellig en het is ook handig voor tijdens het koken.

In tweedehands winkeltjes of op rommelmarkten kun je meestal erg leuke klokken vinden. Je moet dan wel opletten of ze het nog wel doen, omdat ze meestal erg oud zijn. Sommige klokken zijn trouwens ook erg gaaf als ze het niet meer doen, je kunt ze dan gewoon als decoratie gebruiken. Het is alleen wel erg onhandig.

klokken klokken2 klokken3 klokken4 klokken5 klokken6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider