Vintage interieur

Vintage interieur

Vintage is enorm populair! Niet alleen op het gebied van interieur zie je vintage items terug, ook in de mode is vintage een echte trend. Vintage items hoeven niet perse van vroeger te zijn, of tweedehands. Ook items die er vintage uitzien, maar eigenlijk gewoon gloednieuw zijn passen goed in deze interieur stijl!

Met een vintage interieur kan je heel veel verschillende kanten op. Je kan kiezen voor een vintage interieur met Franse invloeden en veel barok, je kunt gaan voor een industrieel vintage interieur of zelfs een modern vintage interieur! Onderaan dit artikel vind je afbeeldingen van allemaal verschillende soorten vintage interieurs. Maar ook in bijna alle andere woonstijlen passen vintage details wel. Een mooie vintage klok of een schattig lampenkapje zijn leuke toevoegingen aan bijvoorbeeld de woonkamer.

Hout is een populair materiaal in een vintage interieur en ook in woonaccessoires en decoraties wordt dit materiaal vaak gebruikt. Steigerhout is op dit moment ook erg populair, deze houtsoort is ook geschikt om leuke DIY’s mee te maken. Onder het kopje DIY op onze website vind je heel veel DIY’s met steigerhout die perfect passen in een vintage interieur! Ben je niet zo creatief, dan kun je ook bij tweedehandswinkels, VT Wonen en Xenos voor leuke vintage spulletjes.

vintage

vintage3

vintage1

vintage2

 

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider