Versiering voor de kerstboom

Versiering voor de kerstboom

De meeste mensen hebben nu al een mooie kerstboom in huis, of gaan er dit weekeind nog eentje kopen. Het is natuurlijk dan wel leuk om de boom dan ook echt leuk te versieren. Lampjes horen er eigenlijk altijd in, maar andere versiering ook! Er zijn erg veel verschillende manieren waarop je je kerstboom kunt versieren. Je kunt de boom bijvoorbeeld helemaal over de top aankleding in één of twee kleuren en met veel glitters en nepsneeuw. Je hebt dan wel meteen een overweldigende kerstsfeer in huis, maar het kan soms ook een beetje overdreven staan.

Je kunt er ook voor kiezen om je kerstboom juist met kleine originele dingetjes aan te kleden. Je kunt dan denken aan kaboutertjes, kerst hertjes, vogeltjes of andere grappige kleine dingetjes. Je boom krijgt dan snel een beetje een Zweedse uitstraling. Veel van deze kerstversiering kun je dan ook bij IKEA vinden.

Het is ook leuk om je boom lekker basic maar toch vrolijk te houden. Dit kun je doen door extra veel lampjes en versiering met natuurlijke materialen. Je kunt dan denken aan dennenappels, hout, versiering van riet en gedroogde bloemen. Dit is op dit moment erg populair. Je kerstboom staat er meestal wel een tijdje, dus dan is het wel de moeite waard om er ook echt iets leuks van te maken.

kerstboom kerstboom2 kerstboom3 Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100 kerstboom5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider