Veren decoratie

Veren decoratie

Veren worden beschouwd als iets zachts, vrouwelijks en dromerig. En je kan ze ook niet ongelijk geven. Er zijn waarschijnlijk niet veel mensen die niet betoverd zijn door deze mooie creaties. Veren in het interieur zal je waarschijnlijk niet heel erg snel tegenkomen, tenzij het op een kussen is of iets dergelijks.

Toch kom je er tijdens dit artikel achter dat je zoveel meer leuke dingen kan doen met veren. Je kan ze bijvoorbeeld ophangen aan de muur of in een stolp gebruiken als decoratie. Je hoeft er zeker geen bepaald interieur voor te hebben, want ze staan overal bij. En het handigst: ze komen in allemaal verschillende kleuren. De ‘originele’ veren komen natuurlijk in het bruin, zwart, wit of grijs. Maar als je bijvoorbeeld denkt aan exotische vogels (of een spuitbus verf) kan je de kleuren blauw, groen of rood ook tegenkomen. Met andere woorden, er is er voor iedereen wel één. Wat zo mooi is aan veren, is dat het een erg rustige uitstraling heeft. Je kan er dus voor kiezen om deze veren te gebruiken in de woonkamer of eetruimte of om ergens te gebruiken in je eigen slaapkamer.

En als je nog eens heel creatief bent kan je er zelfs een dromenvanger van maken. Maar dan heb je wel weet meer spulletjes nodig. Hieronder hebben we foto’s voor inspiratie.

veer7veer veer1 veer2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA veer4 veer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider