Vakantiewoning in de Zwitserse Alpen

Vakantiewoning in de Zwitserse Alpen

Deze vakantie woning is volledig van beton gemaakt en bevindt zich op een unieke locatie. Deze vakantie woning bevindt zich namelijk midden in de Zwitserse Alpen, wat goed is voor een prachtig uitzicht. In Zwitserland hanteren ze vaak een traditionele stijl voor het bouwen van woonhuizen. Echter is dit huis totaal anders in beton. Terwijl de traditionele huizen veelal van hout zijn gemaakt en schattige bloemen aan het balkon. Dit huis heeft eerder een ruw karakter door het beton dan een liefelijk karakter.

Veel vormen in het huis grijpen in elkaar over als een driedimensionale puzzel. Er zijn veel grote ramen en deuren opgenomen in het design. Hierdoor lijken de Zwitserse Alpen op hand bereik en zorgt het voor een schitterend uitzicht.
De materialen die terug te vinden zijn in de woning zijn: beton, roestvrijstaal, gips en eiken hout. De soberheid straalt er vanaf. Toch heeft het ook een rijke uitstraling door de meubels die erin geplaatst zijn. Zo zijn er mooie Eames stoelen te vinden, die een verrijking voor de woning zijn.

Als als topstuk is er ook nog een zwembad aanwezig, wat gelegen is aan het meer. Zeker een aanrader deze vakantiewoning.

in

int

inter

interi

intero

interior

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider