Vaas met touw

Vaas met touw

Ben jij nog niet helemaal bekend in de wereld van DIY (design it yourself) maar wil je wel graag eens iets maken? Dan is deze vaas met touw een perfecte DIY om mee te beginnen. Je hebt maar weinig spullen nodig, je hoeft niet extreem handig te zijn en binnen 20 minuutjes ben je alweer klaar!

Je begint met een leuke vaas, of de vaas bol of recht is maakt in principe niet uit. Een bolle vaas is iets lastiger, maar laat dat je er niet van weerhouden om een bolle vaas te kiezen, ook dit model is namelijk echt niet lastig. Heb je geen goede vaas in huis, kijk dan eens bij de Action of de Marskramer. Verder heb je enkel nog een lijmpistool en dik touw nodig. Een lijmpistool is voor weinig te koop bij de Action. Pas met een lijmpistool wel altijd goed op je vingers.

Doe nu steeds een klein beetje lijm op een stuk touw en wikkel dit om de vaas heen. Begin aan de onderkant en ga net zo lang door met het lijmen en het plakken totdat je vind dat er genoeg touw op de vaas zit. Aan jou de keus of je de hele vaas beplakt of enkel tot de helft.

Binnen 20 minuten ben je klaar en heb je een gepimpte vaas voor op het bijzettafeltje!

Vaas met touw

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog