Vaas decoratie idee

Vaas decoratie idee

Wie heeft er geen vaas in huis? Grote kans dat ook jij wel ergens in een kastje of in een schuur een verzameling vazen in allemaal verschillende kleuren, maten en materialen hebt liggen. En van al deze vazen zijn er waarschijnlijk maar een paar die je gebruikt omdat deze het beste bij je interieur passen of het makkelijkst te combineren zijn. De vazen die je eigenlijk amper gebruikt zijn ideaal DIY materiaal! Er zijn heel veel creatieve manier waarop je oude vazen en beetje kunt opleuken zodat je ze misschien voortaan wel pakt als je een bosje bloemen hebt gekocht.

Verven
Een likje verf kan wonderen doen! Een glazen vaas kan je heel leuk vanaf de binnenkant verven. Giet een flinke dosis verf in de vaas en laat je vaas door je handen rollen zodat de verf zich binnenin de vaas verspreid. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de onderkant te verven of om de hele vaas aan de binnenkant te kleuren.|
diy vaas

Koperen vaas
Ben jij zo iemand die 1, 2 en 5 centjes opspaart maar eigenlijk niet precies weet wat er ermee moet? Dan hebben wij de oplossing! Plak al deze centjes op een vaas en maak zo je eigen koperen vaas!
diy vaas1

 

Bon: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider