Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare tafels

Uitschuifbare eettafels zijn altijd goed om te hebben in het huis. Je weet nooit wanneer de gasten besluiten om onaangekondigd te verschijnen, en natuurlijk net op tijd voor het avondeten. Denk niet dat dit een ongemak is, maar een kans voor jou om iedereen welkom te laten voelen en om indruk te maken met je geweldige kookkunsten. Dus schaf een eigen uitschuifbare eettafel aan en een probleem zal worden opgelost.

Een eenvoudige en moderne eettafel die je toelaat om het uit te breiden met behulp van slechts een hand. Het pull-out systeem maakt het heel praktisch. Het is niet nodig om iets uit elkaar te halen. De tafel zet gewoon uit en het toegevoegde gedeelte is voorzien van een donkere afwerking die contrasteert met het eerste tafelblad. Er zijn ook nog andere soort uitschuifbare tafels, namelijk dat een deel van de tafel ‘verstopt’ is. Meestal hangt of ligt deze op een stuk dat vast zit onder te tafel zelf. Met glazen tafels zou je het deel ook nog eens wel zien zitten. En dat maakt het ook wat spannender. Als je een glazen tafel uitgeschoven hebt is het een beetje raden of die wel goed vast zit.

Uitschuifbare tafels zijn kort samengevat gewoon heel praktisch, veelzijdig en nog niet eens zo duur. Kijk hieronder voor voorbeelden.

tafel tafel1 tafel2 tafel3 tafel4 tafel5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider