Twijfelaar bedden

Twijfelaar bedden

De meeste bedden zijn eenpersoons- of tweepersoonsbedden. Een bed tussen deze formaten in, een twijfelaar, zie je minder vaak. Toch kan dit erg handig zijn. Een twijfelaar is een bed met een breedte tussen 100 en 120 cm. Vroeger werd een twijfelaar gebruikt door arme families om meerdere kinderen in te laten slapen. Tegenwoordig is een twijfelaar erg geliefd onder mensen die ruim alleen willen slapen of lekker knus tegen elkaar aan willen liggen maar meestal bij mensen die te weinig ruimte hebben voor een tweepersoonsbed. Dit is vaak het geval bij studenten of bij mensen die wonen in de stad en een kleine slaapkamer hebben. In dit artikel wordt een overzicht gegeven van de verschillende soorten twijfelaars.

Boxsprings zijn erg populaire en comfortabele bedden. Deze zijn vaak ook verkrijgbaar in de breedte van een twijfelaar.

BJ__RN_FJORD_24_120_

Bos Bedden, afmeting: 120 x 200 cm, 819 euro

comingkids-stgd-lillie_1_2_1

Deze stijlvolle witte twijfelaar valt mooi weg in een kleine kamer. Baby & tiener megastore, afmeting: 120 x 200 cm, 599 euro. Ook verkrijgbaar in andere mooie aardkleuren.

sloophout_bed-002

Voor een wat robuustere uitstraling een twijfelaar van sloophout. De Steigeraar, verkrijgbaar in de afmetingen 100, 110 en 120 bij 200 cm, 600 euro. Het bed wordt in elke gewenste kleur gemaakt.

bop_rowb12_studio

Voor wie van een meer romantische stijl houdt, is er deze twijfelaar met de romantische sieromlijsting en ornamenten op het hoofd- en voeteneinde. Deba meubelen, afmeting: 120 cm bij 200 cm, 859 euro.

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior Insider