Turquoise gordijnen

Turquoise gordijnen

Turquoise, de groen blauwe kleur die we allemaal kennen en meestal ook erg mooi vinden. Het komt in veel verschillende variaties en je kan het op veel verschillende plekken gebruiken. In het interieur krijgt het een mooie uitstraling. Met turquoise gordijnen kan het nooit mis gaan en het is een prima begin punt. Je kan heel gemakkelijk de kamer verder inrichten.

Een donkere tint van turquoise past bij veel andere kleuren. Het ziet er erg chique uit in een ruimte met een neutrale achtergrond met bijvoorbeeld de kleuren rood en blauw. Wat ook erg mooi staat bij een donkere kleur turquoise is de kleur bruin. En dan vooral een wat donkere kleur bruin. Je kan natuurlijk, net zoals bij andere kleuren, ook verschillende tinten turquoise met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor een donkere turquoise voor de bank en een lichtere tint voor bijvoorbeeld de decoratie zoals de gordijnen.

Omdat turquoise een koele kleur is kan je het goed combineren met warme kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mooie tinten van rood of misschien wel geel. De kleur turquoise is een rijke kleur, net zoals de kleur burgundy. Die kan je dus ook erg mooi combineren. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je hieronder maar even verder moet kijken naar de voorbeelden.

t t1 t2 t3 t4 t5 t6 t7 t8 t9

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider