Trendy poef

Trendy poef

Ze zijn zacht, passen overal, zijn gezellig en vooral heel erg handig. Ik heb het over een poef. Vooral de grote grijze ‘ballen’ zie je nu heel erg veel. Deze fijne ronde dingen staan overal bij en ze zijn eigenlijk een echte must have. Je legt ze namelijk makkelijk ergens neer en je kunt ze snel verplaatsen. Je kunt je voeten er op leggen als je televisie kijkt, maar je kunt ook gewoon je glas water er op zetten. Of het heel stevig is, hangt van de poef af maar je kunt er ook altijd een dienblad op zetten.

Niet alleen de gehaakte grote ronde poefjes zijn populair, ook de poef van leer zie je steeds meer. Leer gaat natuurlijk lang mee en het past in elk interieur. Het leuke van leer is dat het altijd leeft. Het gaat er steeds mooier uit zien. Alleen maar voordelen dus. Een poef staat vooral mooi in een strak interieur of in een landelijk interieur.

Eigenlijk past het overal wel, maar je moet wel oppassen dat het er niet te rommelig uit gaat zien. Je legt namelijk snel even wat spullen neer op dit handige dingetje, maar het is wel de bedoeling dat je de poef blijft zien. Hij moet niet overspoeld worden met tijdschriften. Een combinatie van verschillende poefen is trouwens ook erg leuk. Een voorbeeld kun je zien op de tweede afbeelding hier onder. Het is vooral leuk als je felle kleuren combineert met basiskleuren. Grijs doet het altijd goed!

poef poef2 poef3 poef4 poef5 poef6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider