Traditioneel met modern combineren

Traditioneel met modern combineren

Iets nieuws en iets ouds combineren kan niet altijd heel makkelijk zijn. En zeker niet als het om interieur gaat. Het is niet gemakkelijk om een modern huis te combineren met traditionele items. Daarom hebben we hieronder wat tips en trucs om dat wel voor elkaar te krijgen.

modernWanneer antieke meubelen tegen een moderne achtergrond worden geplaatst kan het een prachtige traditionele toevoeging zijn. Je moet oppassen dat je niet te veel antieke dingen plaatst.

modern1Wat handig is om te doen is om het 50/50 in te richten. Zo heb je van beiden stijlen wat.

modern2Als je de moderne stijl als hoofd inrichting wilt hebben moet je zorgen voor strakke lijnen. Focus vooral op de meubels in de ruimte zoals tafels, stoelen en banken. Je kan daarna wat kleinere items toevoegen die goed bij de kamer passen.

modern3Als je traditioneel als main focus wilt hebben in de ruimte zorg er dan voor dat je bepaalde elementen zeker in de ruimte hebt. Denk hierbij aan hout. Met verschillende kleuren hout weet je zeker dat de kamer er prachtig uit zal zien.

modern4Het kan soms heel overweldigd zijn as je niet weet waar je moet beginnen. Begin daarom altijd met de achtergrond van een ruimte. Gebruik natuurlijke kleuren op de muren, vloer en het plafond. Hierdoor creƫer je ruimte en kan je makkelijk de meubels erbij uitkiezen.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider