Tolix stoelen

Tolix stoelen

Ze zijn erg herkenbaar door hun design. Tolix stoelen zijn iconisch en populair over de hele wereld. Ze zijn ontworpen door een Frans meubel bedrijf. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende modellen en designs. Het populairste model is het A-model. De stoel is ontworpen in 1934 en blijft populair. Deze stoelen zijn zelfs te zien in het Museum of Modern Art in New York.

Uit het originele design uit 1934 zijn veel andere stoelenĀ ontworpen. Daarom is deze stoel ook zo populair en kan je ze overal neerzetten. Het geeft een industriĆ«le look aan een kamer door de kleur van deze stoel. Deze stoelen komen overigens in veel verschillende kleuren, maar degene die het meest voorkomt is zilver. De stoelen staan mooi in combinatie met hout of dezelfde soort kleur metaal of zilver. Ondanks het aparte design zijn ze erg comfortabel. Daarom kan je ze prima gebruiken voor aan de eettafel. Naast de A-vormige stoelen hebben ze ook H-vormige stoelen, oftewel barkrukken. Het is een erg simpele kruk, maar toch cool en chique. Ook deze krukken komen in verschillende kleuren.

Deze stoelen zijn ook in Nederland verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op de site van Tolix en op de site van Gigameubel. Hieronder hebben we foto’s van deze stoelen.

beach-inspired-room-with-tolix-chairs dining-area-with-tolix-chairs farm-dining-table-with-tolix-a-chairs-and-rattan-armchairs industrial-loft-design-green-Tolix-Marais-A56-chair neutral-desk-office-design-yellow-armchair-by-tolix white-painted-tolix-h-stool-for-kitchen-bar

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider