Tips kleine badkamer

Tips kleine badkamer

Kleine badkamers zijn nooit ideaal, maar soms kan het gewoon niet anders. In plaats van je badkamer te gaan renoveren hebben wij de perfecte tips om een grotere badkamer te creëren zonder dat er muren moeten worden gesloopt.

1. Haal onnodige dingen weg. Die 4 extra handdoeken zijn echt niet nodig. Verwijder wat planken en ruimte om je heen zodat je je niet overaal tegen aan stoot.

2. Als je toch onderdelen nodig hebt in de badkamer zorg er dan voor de transparant zijn. Zo lijkt het alsof ze er bijna niet zijn. Zo creëer je makkelijk meer ruimte.

3. Koop een grotere spiegel of plaats er eentje tegenover het raam.

4. Zorg dat je alles duidelijk kan zien. Daarmee bedoelen we; zorg ervoor dat er genoeg licht is in de badkamer, maar ook goed fel licht.

5. Verf de badkamer in een lichte kleur om het op te frissen. Als je toch voor een donkere kleur kiest zorg er dan voor dat het over de gehele badkamer dezelfde kleur is. Zo creëer je geen dieptes.

6. Als je toch echt een grote wasbak hebt zou ik ‘m toch inwisselen voor een kleinere. Het geeft gewoon gelijk zo veel meer ruimte.

Dit zijn de makkelijkste tips om je badkamer groter te doen lijken dan dat ‘ie eigenlijk is.

tips-kleine-badkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider