Tips bij verhuizen

Tips bij verhuizen

Bij een verhuizing zit je waarschijnlijk heel erg op tegen het inpakken en uitpakken van al je spullen. Het inrichten is meestal erg leuk, maar alleen als je dat ook op een fijne manier kunt doen. Je kunt niet een nieuw huis opnieuw inrichten als je allemaal oude spullen, rommel en ongeorganiseerde dozen mee neemt. Het is bij een verhuizing eigenlijk de kunst om zo veel mogelijk spullen weg te gooien en de rest heel netjes en overzichtelijk in te pakken. Het lijkt misschien wel makkelijk om alles maar in dozen te stoppen en je dan wel in je nieuwe huis ziet waar alles komt, maar dat is achteraf gezien echt een ramp.

Als je bij het inpakken meteen een selectie maakt van de spullen die je echt heel erg graag mee wilt en de spullen die weg kunnen zal je je nog verbazen over wat een berg er eigenlijk allemaal weg kan. Je neemt gewoon de aller leukste en de meest handige meubels, accessoires en andere spullen mee naar je nieuwe huis zodat je kunt beginnen met een schone lei.

Als je dan je huis opnieuw gaat inrichten heb je meestal meer ruimte, iets minder spullen en veel meer overzicht. Op deze manier krijg je een fijn ingericht huis zonder onnodige spullen. Waarschijnlijk koop je toch ook weer nieuwe items omdat de inrichting veranderd. Op deze manier weet je meteen wat er nieuw gekocht moet worden en welke mooie spullen je nog hebt.

verhuizen verhuizen2 verhuizen3 verhuizen4 verhuizen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider