Tips bij een verhuizing

Tips bij een verhuizing

Ik ga over een maandje verhuizen en ik begin nu al een klein beetje in de stres te raken. Dat is misschien helemaal niet nodig, dus ben ik van plan de verhuizing gestructureerd aan te pakken. Normaal zou ik al mijn spullen los in dozen gooien en dan later wel lijken wat ik wil houden en wat niet. Dat is niet zo handig, dus het is beter om al je spullen uit te zoeken voordat je ze in dozen stopt. Het is dan ook belangrijk dat je bedenkt in welke stijl je je nieuwe huis wilt inrichten. Je kunt dan waarschijnlijk heel erg veel dingen weg doen, en je kunt er mooie en nieuwe dingen bij kopen.

Je kunt dan het beste beginnen bij de grote meubels. Bedenk eerst of je je bank, bed, eettafel en grote kasten wilt houden. Als je daar een beslissing over gemaakt hebt, kun je verder gaan naar de kleinere meubels en de accessoires. Je zult zien dat de spullen die nog mooi zijn, of die belangrijk voor je zijn overblijven. De rest kun je gewoon weg doen en daar nieuwe spullen voor in de plaats kopen.

Als je je nieuwe huis gaat inrichten twijfel je misschien over of je je huis nog moet verven en of er wel of niet een nieuwe vloer in moet. Verven is heel erg belangrijk en als je dat nu overslaat duurt het waarschijnlijk nog jaren voordat je wel gaat verven. Nu staat er namelijk niets in en dit is je kans om een frisse start te maken, dus ook met frisse muren. Dat staat ook echt veel mooier als als je spullen er straks in staan.

huis huis2

huis4

huis5

huis6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door