Tipi tent kinderkamer

Tipi tent kinderkamer

Kinderen willen een kamer waar iets te beleven valt, waar veel te zien en te doen is. Op internet staan de meest prachtige voorbeelden van kinderkamers. Zoals bijvoorbeeld kamers waar je via een kast naar binnen moet alsof het Narnia is, een bed in de vorm van een auto of een piratenschip of een boomhut midden in de kamer. Al deze dingen zijn natuurlijk super, maar vaak alleen maar haalbaar als je of heel veel geld hebt of als je enorm handig bent met hamers en spijkers.

Gelukkig kan je ook de kinderkamer op een goedkopere en makkelijke manier opvrolijken. Door de titel verwacht je het waarschijnlijk al: een tipi tent in de kinderkamer! Een tipi tent staat leuk in een kinderkamer of in de speelkamer. In de zomer kan je de tipi zelfs buiten in de tuin zetten. Een multifunctioneel ding dus. De tipi’s zijn verkrijgbaar in allemaal verschillende uitvoering. Er bestaan grote exemplaren met felle kleuren tot kleine exemplaren in crèmekleuren. Zoals je ziet, keuze genoeg!

Natuurlijk kan je ook zelf een tipi maken, precies op maar en in de kleuren van de kinderkamer. Je moet hier wel een beetje handig voor zijn en wat tijd hebben, maar het is zeker haalbaar! Op internet staan veel DIY’s voor het maken van een tipi.

Bekijk hieronder wat foto’s van tipi’s in kinderkamers. Hier kan je een tipi kopen.

Tipi tent kinderkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider