Thema kamer

Thema kamer

De thema kamer die we vandaag gaan behandelen is de kamer met als thema reizen. Iedereen houdt wel van reizen en het liefst zo graag mogelijk. Voor de tijd dat je thuis bent wil je graag zo’n sfeer om je heen hebben. Wij hebben wat leuke ideetjes gevonden om dit toe te passen in je eigen kamer.

wood-cabin-uk-pillow

Kussens zijn altijd een goed idee. Probeer om kussens te vinden die te maken hebben met reizen of met één bepaald land. Zoals hier met de vlag van Groot-Brittanie of misschien eentje met een kaart. Er zijn ook genoeg kussen met monumenten.

eclectic-living-room-with-trunk-like-table

Houten kisten zijn altijd erg charmant. Ze hebben misschien niet direct iets te maken met reizen van tegenwoordig, maar misschien wel van vroeger, om dingen in op te slaan. Je kan deze kisten ook versieren met dingen die je onderweg bent tegengekomen zoals muntjes of briefgeld.

bedroom-map

De wereldkaart is natuurlijk niet weg te denken aan een kamer met als thema reizen. Je kan natuurlijk ook een kaart kiezen van één bepaald gebied of land. Een leuk idee is om kruisjes te zitten in de landen waar je bent geweest.

framed-travel-posteres

Een leuk opvallend idee is het inlijsten van posters van de plekken waar je geweest bent. Het kunnen ook posters zijn van plekken waar je nog heen wilt. Een ander leuk idee is om familie foto’s in te lijsten.

travel-postcards-wall

Kaartjes sturen is niet echt meer van nu. Toch kan het dienen als een mooie decoratie aan de muur. Je zult er lang plezier van hebben en altijd worden herinnerd aan de vakantie.

paris-accessories old-books-travel-accessories2

Als je op reis wat dingetjes en souvenirs hebt gekocht moet je die gebruiken om je kamer mee te versieren. Hang een mooi schilderij aan de muur of plaats kleine dingetjes op planken.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider