The Loft in Amsterdam

The Loft in Amsterdam

Wij hebben niet ver van huis een prachtig appartement gevonden die we met jullie moesten delen. Het is een grote woonruimte die The Loft genoemd wordt. Het bevindt zich in het The Cristofori Concert Hall in Amsterdam.

Het grappige is dat dit niet zomaar een huis is. Het is eigenlijk een hele grote vergaderruimte die je kan huren. Het is van het bedrijf de Playing Circle. Zij verhuren in Amsterdam drie locaties die je kan huren voor vergaderingen of andere dingen. Het interieur van deze ruimte sprak ons zo aan dat we er wel iets over moesten schrijven. Omdat dit nou een vergaderruimte is, betekent het niet dat je er inspiratie uit kan halen voor je eigen huis.

Het interieur is een combinatie van moderne en industriële invloeden. Ze hebben gebruik gemaakt van vele opvallende accessoires. Ze hebben twee hele mooi bruine sofa’s waar je lekker onderuit kan gaan zitten. Maar als je dan naar boven kijkt hangt daar een ‘mini’ vliegtuig boven je hoofd. Door een tri-pod vloerlamp die achter de bank staat brengt het echt het industriële naar voren. Door gebogen deuropeningen geeft het de ruimte een wat zachtere look. Het gene wat ons ook opviel was de badkuip die midden in de kamer stond. Het enige wat het wat privacy geeft is de rechthoekige zuil die er een beetje voor staat.

Al bij al is het een prachtig appartement en het is toch jammer dat ze het alleen huren als vergaderzaal. Kijk hieronder naar de foto’s van deze mooie ruimte. Als je wilt kan je zelf een kijkje nemen, surf naar de website voor meer informatie.

decorate-the-walls-with-framed-art-on-shelves dining-area-with-long-blue-bench modern-dining-table-design-idea open-space-living-room-from-amasterdam the-loft-amazing-interior-design-leather-sofa the-loft-bedroom-arched-windows-carept-like-headboard the-loft-bedroom the-loft-cabinets the-loft-center-of-the-room-tub the-loft-hanging-airplane the-loft-masculine-design-arched-windows

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider