Terras decoratie

Terras decoratie

Het wordt weer wat warmer en gezelliger buiten, tijd dus om het terras op te gaan. Na de winter zien alle terrassen er vaak super saai, grijs en rommelig uit. Als je eventjes een ochtend tijd aan je terras besteed heb je binnen de kortste keren een hele fijne plek om buiten te zitten en is je terras klaar voor de lente. Als je alle onnodige potjes, bladeren, takken etc opgeruimd hebt, is het tijd voor leuke decoratie. Anders is je terras wel heel erg leeg en saai.

Je kunt bijvoorbeeld originele bloempotten of manden voor bloemen neerzetten. Dat ziet er meteen al veel leuker uit. Op de eerste afbeelding hier onder kun je zien hoe leuk planten in manden kunnen staan. Het is dan wel belangrijk dat je manden van goede kwaliteit neemt, anders vergaan ze heel snel door het weer en dat is zonde.

Leuke plantenrekken of plantenladdertjes staan meestal ook leuk op het terras. Dat is vooral handig als je niet zo veel plek hebt. Je kunt dan gewoon plantjes aan de muur hangen of ze stapelen op een laddertje. Je kunt ook oude pallets gebruiken om kruiden in te zetten. Maak je tuin af met leuke kussentjes, een gieter en gezellig lampjes. Je bent dan helemaal klaar voor de lente.

terras terras2 terras3 terras4 terras5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider