Tafeltje maken

Tafeltje maken

Er zijn DIY’s online te vinden die gebruik maken van de meest uitgesproken soorten materiaal, zelfs materialen waarvan je denkt dat je niks zou kunnen maken. Als je een betonblok of sintelblok op de straat zou zien liggen, denk je waarschijnlijk niet meteen aan een leuke DIY. Toch kun je ook van een betonblok heel veel leuks maken!

Zoals bijvoorbeeld een leuk bijzettafeltje, een nachtkastje en zelfs een bureau. Zelf een tafel maken is vaak erg ingewikkeld en je hebt er vaak behoorlijk wat handigheid voor nodig. Een tafel of kastje te maken met betonblokken is veel gemakkelijker en je hebt er in principe geen gereedschap voor nodig.

Benodigdheden:
– Betonblokken (hoeveel ligt aan wat voor tafel je wilt maken)
– Een houten tafelblad (ander materiaal mag ook, hout komt het meest voor)

Eigenlijk heet deze DIY geen eens instructies nodig zo simpel is het. Je stapelt de betonblokken op elkaar en legt de houten plank bovenop. In een van de voorbeelden hieronder gebruiken ze nog een betonblok als bovenkant gebruiken. Wat ook leuk is om de binnenkant van de blokken (indien je open blokken gebruikt) in een leuke kleur te schilderen voor een pop of color.

Bekijk hieronder een paar verschillende voorbeelden van leuke betonnen tafels.
beton beton1 beton2 beton3 beton4

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog