Tafel met verschillende stoelen

Tafel met verschillende stoelen

Als je een basic tafel combineert met stoelen in verschillende kleuren of juist verschillende modellen, dan krijg je een heel leuk speels effect. Deze combinatie is bijvoorbeeld leuk als je een landelijk interieur hebt, of juist heel erg modern zodat het de strakke lijnen een beetje breekt. Als je een houten tafel neemt, dan maak je het jezelf meteen makkelijker, omdat bij hout eigenlijk alles past.

Op de eerste afbeelding hier onder zie je eigenlijk de perfecte combinatie. Een stoere tafel met vrolijke schattige stoelen en opvallende fabriekslampen van ijzer. Deze materialen passen heel erg goed bij elkaar. Je ziet de combinatie van ijzer en hout op dit moment eigenlijk overal.

De stoelen op de eerste afbeelding lijken nog erg op elkaar, alleen de kleuren zijn erg verschillend. Op de tweede afbeelding zie je wel veel verschillende soorten stoelen. In dit geval staat dat mooi, omdat de rest van het interieur rustig gehouden is. De inrichting op de derde afbeelding is ook heel erg gaaf. Dit zijn allemaal verschillende stoelen, maar wel van de zelfde reeks en het zelfde materiaal. Omdat ze dus wel heel erg op elkaar lijken lijkt het als nog een geheel. Het creëren van een geheel is wel erg belangrijk bij een inrichting met veel verschillende meubels.

stoelen5 stoelen4 stoelen3 stoelen2 stoelen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider