Tafel kist

Tafel kist

Een landelijk interieur is de laatste tijd enorm populair en geliefd, maar waarschijnlijk heb jij al een tijdje een ander interieur in huis. En om dat interieur nou van de een op de andere dag te veranderen omdat je het landelijke interieur erg mooi vindt is een behoorlijk dure grap. Daarom hebben wij voor vandaag een extreem goedkope DIY waarmee je de landelijke woonstijl toch nog een beetje in huis kunt halen!

Benodigdheden:
– Een kratje
– Eventueel verf
– Eventueel wielen

Je kunt het krat op de zijkant zetten en het huidige materiaal en de kleur behouden, maar je kunt ook nog wat dingen aanpassen voordat je hem als tafel gebruikt. Wanneer je een bepaalde kleur interieur hebt is het leuk om het kratje ook in deze kleur te schilderen. Een andere extra optie zijn wielen onder het kratje monteren zodat je een rijdende bijzettafel hebt. Of je dit wel of niet doet ligt aan jou en aan hoeveel moeite en tijd je erin wilt steken.

Je kunt het tafeltje gebruiken om boeken en tijdschriften in op te bergen, als nachtkastje  of voor alle andere dingen die je op dit moment met je bijzettafeltje doet. Hij kan zowel in de woonkamer als in de studeerkamer en slaapkamer.

kist kist2 kist3 kist4 kist5

Bron: Pinterest

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider