Studentenkamer inrichten

Kleine kamers inrichten kan een echte uitdaging zijn. Helemaal als je de kamer met een studenten budget in moet richten. Gelukkig zijn er heel veel slimme, leuke en goedkope trucs die je kan gebruiken voor je studentenkamer.

Meerdere functies
Grote kans dat er in jouw kamer geen ruimte is voor een bed, bank, tafel en bureau. Maar door je kamer slim in te richten met de juiste spullen kan je eigenlijk wel al deze spullen in jouw paar vierkante meter krijgen. Koop een bed die je kan omtoveren tot een bank door middel van wat grote kussens en plaids. Een simpel bureau is ook te gebruiken als een tafel om aan te eten als je gasten over de vloer hebt. Een hoogslaper is ook ideaal op ruimte te besparen.
Gebruik de ruimte onder je bed als opbergplaats voor spullen die je nergens anders kwijt kan. Veel winkels hebben rolbakken in hun assortiment die je zo onder het bed rolt.

Decoratie
Geen zin om duur behang te kopen en om te worstelen om het op de muur te krijgen? Je kan je muur ook heel leuk opfleuren met foto’s van vrienden, familie en dingen die je inspireren. Dit is super goedkoop en ook nog eens hartstikke makkelijk. Verder zijn er op internet heel veel leuke DIY ideeën te vinden waarmee je op een goedkope manier originele decoraties voor je kamer kunt maken.

student

student1

student2

student3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider