Studeerkamer inspiratie

Studeerkamer inspiratie

Het is misschien niet de leukste plek in huis, de studeerkamer. Dit is een plek waar je aan het leren of aan het werk bent, en veel mensen kunnen heel wat dingen bedenken die ze liever daarvoor in de plaats doen. Toch is het nodig om je af en toe eens terug te trekken en je neus in de boeken te steken. En dat is natuurlijk al veel fijner om te doen wanneer de studeerkamer en leuk en mooi uitziet.

Wanneer een kamer mooi is, vind je het al snel minder erg om er te zijn. Helemaal als je de kamer zelf hebt ingericht, zelf de spullen hebt gekozen en alles hebt neergezet is het echt jouw plekje geworden. Natuurlijk weten we dat niet iedereen de ruimte in huis heeft om een aparte studeerkamer te maken, daarom hebben we ook wat inspiratie opgezocht voor studeerplekken in de woon- of slaapkamer. Want er is echt geen grote, aparte ruimte nodig om van je bureau wat leuks te maken!

Wij hebben op internet wat rondgezocht om de perfecte studeerkamer inspiratie te verzamelen. Er zitten studeerplekken in allerlei verschillende stijlen tussen, zodat er altijd wel iets is dat je aanspreekt. Toch niks gevonden? bekijk dan ons Study bord op Pinterest voor nog veel meer ideeën.

study study1 study2 study3 study4 study5

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider