String art letters

String art is een echte trend op het gebied van DIY’s. Dit komt doordat string art niet moeilijk is, maar het wel een heel indrukwekkend resultaat geeft.

Vooral populair op dit moment zijn woorden en letters gemaakt van string art. Je kunt bijvoorbeeld een inspirerende quote maken of de eerste letter van de naam voor op een kinderslaapkamer deur maken. Ook figuren en afbeeldingen zoals olifanten of hartjes zijn leuk om te maken.
Je kunt string art op verschillende manieren uitvoeren. Met woorden kan je kiezen om of de letter zelf te vullen met een wirwar van gekleurde touwtjes of juist om de binnenkant van de letters leeg te laten en het gebied er omheen op te vullen met gekleurd draad. Hetzelfde geldt natuurlijk voor vormen en andere patronen.

Je kunt kiezen om string art uit te voeren met een bepaalde kleur die bijvoorbeeld veel terug komt in de woonkamer. Maar wat ook kan is allemaal verschillende kleuren touw gebruiken, of een draad met kleurverloop.

Bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe het moet:

 

Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan hieronder allemaal verschillende soorten voorbeelden van string art en ga zelf aan de slag om een mooie creatie te maken!

 

stringart2

stringart3

stringart1

stringart4

stringart

stringart5
Bron : Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider