Stolp decoreren

Stolp decoreren

Decoratie wordt elk jaar steeds leuker en uitdagender. Een stolp is een klokvormig glazen omhulsel, van boven rond en van onderen open. Het vormt vaak een eenheid met een voetstuk waarop voorwerpen geplaatst kunnen worden die beschermd moeten worden tegen stof en vuil. En ook al is dit niet de eerste bedoeling, je kan het dus ook gewoon gebruiken als decoratie.

Tegenwoordig zie je ze erg vaak in moderne, bohemian interieurs. Je kan deze stolpen gebruiken tijdens de feestdagen, door er bijvoorbeeld kerstlichtjes in te doen, of tijdens pasen paaseitjes. Maar je kan ze ook het hele jaar door in je huis hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleine schedeltjes die je erin kan plaatsen, kaarsen of bijvoorbeeld veren. Je kan er zelfs plantjes onder zetten, zorg er dan natuurlijk wel voor dat ze op één of andere manier genoeg zuurstof krijgen. Deze stolpen komen in veel verschillende maten, voor de wat kleinere decoraties kan je gebruik maken van de kleine stolpen, en natuurlijk voor de grote decoraties de grote stolpen.

Je kan er echt bizar veel mee doen, dus wees ook zeker niet bang om verschillende dingen uit te proberen. Je zult vanzelf wel zien of het leuk is en of het wel of niet bij je interieur past. Hieronder hebben we wat leuke voorbeelden op een rij gezet.

stolp1 stolp2 stolp3

stolp4 stolp5 stolp6

stolp7

 

 

 

 

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider