Spiegel decoratie

Spiegel decoratie

Spiegels zijn meer dan alleen reflecterende oppervlakken die je helpen beslissen welke outfit je aandoet in de ochtend of voor de mannen om hun baard te scheren. Ze zijn ook elementen van ons interieur en ze kunnen worden gebruikt als puur esthetische details.

m1

Maar een muur van spiegels. Combineer verschillende vormen en maten met elkaar. Zorg er wel voor dat er één ding hetzelfde blijft, zoals de kleur of de lijst bijvoorbeeld.

m2

Een spiegel kan erg elegant staan in de hal. Maak het praktisch en ‘stylish’ door te kiezen voor een mooie opvallende lijst. Het gaat echt om het detail.

m3Gebruik spiegels om een kamer groter te doen lijken. De truc is om spiegels te plaatsen op een plek waar het licht reflecteert. Kijk eens op hoe deze spiegel doorloopt onder de tafel. Heel simpel maar toch iets anders.

m4Deze spiegel is wel erg creatief in elkaar gezet. Deze is waarschijnlijk kant en klaar in de winkel gekocht, maar dat betekent niet dat je het zelf ook niet kan maken. Door de verschillende hoogtes en de kant waarop ze uitstaan creëert het erg veel licht.

m5Je kan een hele grote spiegel natuurlijk ook gewoon tegen de muur op de grond plaatsen. Erg logisch als het een erg grote, zware spiegel is. En het lijkt net alsof het een deur is, dus meer ruimte!

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider