Sloophout meubelen

Sloophout meubelen

Met sloophout kun je echt alle kanten op. Je kunt er mooie gekleurde kasten van maken, maar ook prachtige stoeltjes of strakke tafels. Sloophout is hip, handig en heel erg stijlvol. Op de foto’s hier onder kun je een paar voorbeelden bekijken van mooie meubels van sloophout. Je ziet ze de laatste tijd ook echt overal. In bladen, winkels en advertenties. Iedereen wil meubels van sloophout.

Het handige van deze trend is, dat je ook zelf aan de slag kunt gaan. Je moet er misschien wel een beetje verstand van hebben, maar basic meubels zijn echt niet heel moeilijk te maken. Je kunt ook vintage meubels kopen van sloophout. Meestal zijn dit erg unieke items. Een voorbeeld is de tafel op de tweede foto hier onder. Van sloophout kun je dus hele opvallende meubels creƫren zoals de kast op de eerste foto, maar ook mooie basic meubels. Dat kun je goed zien op de laatste foto.

Sloophout past dus eigenlijk in elk interieur en je kunt er alle kanten mee op. Alle accessoires kun je combineren met hout. Het is erg mooi om aluminium- of staalkleurige accessoires te combineren met hout. Het contrast is groot tussen deze twee materialen waardoor het een mooie combinatie is. Als je echt iets speciaals wilt, is een schommel van sloophout een leuke optie. Het staat natuurlijk erg leuk in je huis, maar hoe leuk is het om af en toe even in je eigen woonkamer te kunnen schommelen?

sloophout meubelen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider