Slangen interieur

Slangen interieur

Je zal wel denken waar zal dit artikel over gaan.. Snake-geïnspireerde inrichting is trendy als het gaat om kleding en sieraden, maar interieur ook! De schoonheid van een slangen decor is dat je geen items hoeft te gebruiken die helemaal op slangen lijken Je kan vormen, kleuren en patronen toevoegen aan het interieur op een subtiele manier. Hier zijn een aantal manieren om de slangen trend te laten werken in jouw huis zonder dat het smakeloos wordt.

s1Hier op het plafond is een lamp geïnstalleerd die iets weg heeft van een kronkelende slang. Op een makkelijke manier breng je wat elegantie in een ruimte.

s2Bij deze lampen hebben ze ook de slang als inspiratie gebruikt. Deze lampen passen bij elk soort interieur.

s3Al is het maar één klein item met slangenprint, het brengt snel elegantie en wildernis in een kamer. Kijk eens hoe mooi de lamp, links, past bij de inrichting van de kamer.

s4Deze bijzettafel heeft duidelijk iets weg van een slang. Door de kleur waarin deze tafel is gemaakt brengt het nog meer het dierenthema naar boven. Mooie toevoeging aan een witte kamer.

s5Deze kleine tegeltjes tegen de trap aan geven duidelijk de slangenhuid weer. Het valt op het eerste oog niet eens op, maar nadat je het gezien hebt heeft dat ook de volledige aandacht. Mooi, nietwaar?

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider