Slaapkamer styling

Slaapkamer styling

Bij het inrichten van een nieuwe slaapkamer, zijn er een paar dingen waar je aan kunt denken. Ten eerste zijn de kleuren en de materialen die je kiest belangrijk. Het is namelijk leuk om dit door te voeren in de accessoires en de meubels. Zachte voorwerpen zijn in een slaapkamer natuurlijk wel fijn. Het is wel de bedoeling dat je daar lekker kunt relaxen en uitrusten. Daarom zijn schapenvachtjes bijvoorbeeld hele leuke items voor in je slaapkamer. De schapenvachtjes kun je eigenlijk overal plaatsen. Op de vloer als kleedje, maar ook op je bed of over een stoel. Dit is dus een echte musthave.

Een plek om even te zitten is ook handig in een kamer. Misschien gooi je eerder je kleding over een stoel dan dat je er in gaat zitten maar het is wel handig. Je kunt ook een gezellig bankje of een zit plek bij het raam creëren. Op de eerste foto zie je een voorbeeld van een bankje dat je makkelijk in het raam kunt maken. Het is erg stylisch en ook nog eens praktisch. Hout is ook een materiaal dat gezellig is in je kamer. Het staat warm en gezellig en het past overal bij. Genoeg redenen dus om een leuke houten accessoire in je kamer te zetten of om een houten vloer te nemen.

De kleur van de muur is ook erg bepalend voor in je kamer. Blauw, groen en roze in pasteltinten passen goed in een slaapkamer. Grijs is eigenlijk altijd goed omdat dat lekker rustig is en je kunt er alles mee combineren.

slaapkamer-styling

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider