Slaapkamer makeover tips

Slaapkamer makeover tips

Als je genoeg hebt van je slaapkamer en een hele nieuwe slaapkamer wilt, zakt de moed je vast al in de schoenen. Het lijkt natuurlijk ook heel erg veel werk om een hele kamer volledig aan te passen en te veranderen. Gelukkig valt het soms best mee. Als je je slaapkamer een makeover wilt geven is het belangrijk dat je een paar grote dingen aanpakt. Als je deze dingen hebt aangepakt heb je echt een hele andere slaapkamer. Je hoeft dus echt niet elk item in je kamer te veranderen om een compleet nieuwe look te krijgen.

Je begint natuurlijk met het leeghalen van je slaapkamer, anders kun je niet goed aan de slag. Het eerste dat je dan doet is het verven van een muur. Het is namelijk het mooiste om je slaapkamer helemaal wit te hebben met een gekleurde muur. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan zachtblauw, donkergroen of lichtgrijs. Met deze kleur bepaal je eigenlijk meteen de sfeer.

Ten tweede zijn de gordijnen erg belangrijk. Als je op dit moment gordijnen hebt die erg opvallen is het het beste om te kiezen voor basic gordijnen. Je kunt denken wit en grijs. Ten derde is het uiterlijk van je bed erg belangrijk. Zorg er dus voor dat je een mooi dekbed hebt met een berg gezellige kussens en een sprei. Om het geheel af te maken hang je een paar mooie schilderijtjes aan de muur of juist een heel groot schilderij als je dat mooier vindt. Daarna is het vooral belangrijk dat je je slaapkamer netjes houdt.

slapen slapen2 slapen3 slapen4 slapen5 slapen6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider