Slaapkamer decoraties

Slaapkamer decoraties

Niet alleen de woonkamer is perfect voor decoraties en woonaccessoires, ook in de slaapkamer kun je hier heel veel leuks mee doen! Met een likje verf en een mooi dekbedovertrek ben je nog niet klaar, er zijn nog zoveel meer manieren om de kamer persoonlijker en gezelliger te maken. In het artikel hieronder geven we een paar idee├źn en laten we natuurlijk nog een paar leuke inspiratiefoto’s zien.

De muur
In de slaapkamer worden de muren vaak vergeten. Terwijl mensen wel beneden de muren decoreren, wordt hier in de slaapkamer toch minder aan gedacht. Er zijn enorm veel schilderijen die het ook heel erg goed doen in de slaapkamer. Alleen hele sombere schilderijen of juist hele schreeuwerige met veel felle kleuren kun je beter vermijden. Een ingelijste quote, een grote spiegel, een foto collage of een mooie grote klok zijn ook leuke decoraties voor aan de muur in de slaapkamer.

Het bed
Het bed is ook ideaal voor decoraties. Natuurlijk niet alle decoraties, maar denk bijvoorbeeld aan kussens in allerlei soorten en maten, plaids en een gezellig dekbedovertrek. Een hemelbed met mooie gordijnen zorgt ook voor een decoratief aspect in de slaapkamer.

Op de kastjes
En natuurlijk nog op de kastjes. In de slaapkamer kun je ook prima een mooie bos verse bloemen kwijt, of een boeket met nep bloemen als je dat fijner vind. Verder zijn kaarsjes, fotolijstjes en boeken, parfumflesjes, kleine beeldjes en plantjes ook goede decoratie voor op de kasten.

deco

deco1

deco2

deco3

deco4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider