Sieraden opbergen

Sieraden opbergen

Mijn sieraden liggen altijd op een hoopje, ergens in een laatje of op een plek waar ik ze toch niet meer ga vinden. Het is super onhandig, maar ook nog heel erg zonde. Daarom ben ik me maar eens gaan verdiepen in leuke manieren om mijn sieraden op te bergen. Sieraden kun je natuurlijk ook gewoon in een doosje doen, maar dan ligt alles door elkaar. Kettingen en armbanden raken in de knoop en het duurt veel te lang om alles weer uit elkaar te halen. Je hebt dan ook nog de kans dat je sieraden beschadigen en dat is zeker niet de bedoeling.

Op de afbeeldingen hier onder staan de leukste manieren om sieraden op te bergen. Je kunt namelijk heel erg makkelijk zelf iets maken. Een paar haakjes in een oude fotolijst kunnen soms genoeg zijn. Je kunt natuurlijk ook een sieradenboompje aanschaffen. Dat staat meteen ook erg leuk. Ik vind het erg handig om een oude letterbak te gebruiken. Je hebt dan meteen verschillende vakjes waar je haakjes in kunt hangen. Dit is trouwens ook een leuk idee voor een cadeautje. Hoe vaak maak je het wel niet mee dat je niet zo goed weet wat je moet geven, nou dit kun je geven!

Als je een snelle en een makkelijke oplossing wilt, kun je gewoon een oude kapstok gebruiken. Genoeg haakjes, en anders maak je er gewoon een paar bij!

rek9 rek8 rek7 rek6 rek5 rek4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider