Sfeervolle woonaccessoires voor de winter

Sfeervolle woonaccessoires voor de winter

De winter staat weer voor de deur. Voordat je thuiskomt van je werk is het alweer donker, waardoor de winter is vaak een kille periode is. Maar voor jou niet, want jij gaat op pad voor de leukste woonaccessoires die voor veel sfeer in jouw woning zorgen.

Kaarsen

Omdat het in de winterperiode maar zo kort licht is, is het fijn om zelf licht te creëren. Met kaarsen zorg je niet alleen voor licht, maar ook voor een gezellige sfeer. Ga voor kaarsen in felle kleuren om de zomer in huis te halen of kies voor wat zachtere kleuren die passen bij de winter. Let met kaarsen altijd op de brandveiligheid. Plaats voor de zekerheid op elke verdieping een rookmelder als alarminstallatie.

kaarsen

Hout

Van hout worden allerlei attributen gemaakt voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan lampen, krukjes en tafels. Ben je handig? Met een paar mooie stukken hout, maak je deze spullen zelf. Maak bijvoorbeeld een ladder, die je als kapstok gebruikt. Of zet hem in de kamer en versier hem met alle dingen die jij mooi vindt, zoals foto’s en tijdschriften. Naast hout doet ook riet het goed. Rieten manden, wijnrekken en placemats in huis zijn niet alleen erg leuk, maar ook handig. In de manden berg je je plaids en kussens die je in de winter veel gebruikt op. Waarom zijn deze materialen extra leuk in de winter? In de zomer ben je meer buiten dan in de winter, waardoor het fijn is om dan een deel van de zomer naar binnen te halen.

Houten lampen

Natuur

Tijdens de herfst vind je in het bos eikeltjes, dennenappels en kastanjes. Neem deze mee en maak er een krans van. Heb je daar geen zin in? Leg ze op een schaal met mos als ondergrond en het ziet er hartstikke creatief uit. Gek op dieren? Haal de dieren waar jij van houdt in huis met dierenbeeldjes, kussens met prints en camerabeveiliging in de vorm van een dier. Deze camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende dieren. Dit geeft niet alleen een leuk effect maar beschermt ook je huis.

Door deze accessoires in huis te halen, heb jij in de winter veel sfeer in huis.

Interieur winter 620

Dieren camera

afbeeldingen: Homify | Welke | Eenigwonen | Apparaat

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door