Sfeerverlichting in huis

Sfeerverlichting in huis

Niet iedereen is zich er zo bewust van, maar licht is een van de belangrijkste dingen in je huis. Het kan zonder dat je het door hebt heel erg je gevoel bepalen. Sfeerverlichting is super gezellig en het geeft een fijn gevoel. Meestal is sfeerverlichting niet groot, maar zijn het allemaal kleine lampjes. Er bestaan bijvoorbeeld duizenden soorten lampensnoeren die je binnen en buiten kunt ophangen. Het handige daarvan is, dat je met één snoer heel veel en gezellig licht in huis kunt brengen. Met een druk op de knop heb je allemaal gezellig sfeervolle lampjes.

Kaarsjes blijven natuurlijk ook altijd heel erg leuk, maar ze zijn alleen wel iets minder handig. Je kunt het natuurlijk ook gewoon alle twee gebruiken! Als je iets originelers zoekt, kun je ook zelf aan de slag gaan. Je kunt bijvoorbeeld van potjes hele leuke lampen maken. Of gewoon een lampenkamp bekleden met stof. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen van leuke sfeerverlichting.

De lampjes die op dit moment erg populair zijn, zijn de balletjes die je hier onder ziet. Je kunt deze balletjessnoeren ook zelf samenstellen. Je koopt een los snoer, en zoekt de gekleurde balletjes er zelf bij. Er bestaan zelfs winkels die alleen maar deze lampjes verkopen. Hoe gaaf is dat? Je kun dus helemaal je eigen sfeerverlichting samenstellen, maar het ook weer makkelijk veranderen. Dit is trouwens ook een leuke tip voor een cadeautje. Iedereen kan eigenlijk wel gezellige verlichting gebruiken in huis. Lampjes blijven altijd leuk.

licht licht2 licht3 licht4 licht5 licht6 licht7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider