Sexy slaapkamer, maak jouw slaapkamer super sexy

Sexy slaapkamer, maak jouw slaapkamer super sexy

Slapen is natuurlijk de hoofdactiviteit in de slaapkamer maar naast slapen is er nog iets anders dat door veel mensen het liefst in bed wordt gedaan: seks. Natuurlijk hoef je van je slaapkamer niet een porno kamer te maken, maar met een aantal slimme trucjes en mooie slaapkamer accessoires maak je zo een sexy slaapkamer die er ook nog eens ontzettend stijlvol uitziet.

Warm licht voor warme gevoelens

Een flinke tl-verlichting en spotlights die op maximaal staan brengen natuurlijk geen sexy of ontspannen sfeertje. Daarnaast is het ook niet goed voor je nachtrust. Kies daarom voor minimaal 3 lichtbronnen. Een algemene lamp met zacht licht en 2 nachtlampjes. Zo kun je met zacht en laag licht samen het bed in duiken en liggen jullie niet onder een mega schijnwerper. Wil je nog een stapje verder gaan? Zet dan ook wat kaarsen in de kamer neer. Kaarsen geven meteen een rustgevende, warme en sexy sfeer en je ziet er ook nog eens beter uit met kaarslicht!
sexy slaapkamer verlichting

Warme kleuren

Het schijnt dat kleuren kunnen inwerken op de gemoedstoestand van mensen. Maak hier gebruik van door warme kleuren in je slaapkamer aan te brengen. Voorbeeld van warme kleuren die wellicht ook wat passie kunnen doen oplaaien zijn: rood, donkerpaars, warm grijs, warm groen, beige of abrikoos. Vooral rood en donkerpaars zijn erg goede kleuren als je vooral voor een sexy sfeer wilt gaan. Rood staat namelijk voor passie, liefde en energie. Paars wekt bij mensen fantasie, luxe, mysterie, magie en intensiteit op. Je hoeft niet heel je kamer rood te verven, dat kan juist wat te passievol zijn. Kies daarvoor in de plaats voor één muur of breng door middel van slaapkamer accessoires deze kleuren terug in je slaapkamer. De muren kun je dan in een subtiele kleur verven zoals beige of een lichtbruine muur.
sexy slaapkamer rood kleuren

Schone slaapkamer is super sexy slaapkamer

Misschien dacht je bij het woordje ‘sexy’ niet meteen aan het feit dat je met de stofzuiger in de weer moet, maar het is toch echt zo: een schone slaapkamer is een super sexy slaapkamer. Je wilt immers niet jezelf blootgeven in een vieze kamer vol met stof, vieze was en vlekken op de lakens. Probeer daarom geregeld te stofzuigen, af te stoffen en je kleding op te ruimen. Verschoon ook geregeld de lakens, want niets is zo lekker als op bed ploffen en jezelf in de geuren van bloemen wannen.

Rust en elektronica vrij

Als je een sexy slaapkamer wilt en daarnaast erg veel waarde hecht aan een goede nachtrust dan is het verstandig om zoveel mogelijk elektronica uit je slaapkamer te verwijderen. Je slaapkamer is om te slapen en een geregeld avontuurtje, niet om te gamen, werken of je social media bij te werken. Dit zorgt alleen maar voor afleiding en dat wil je niet hebben. Mocht je hiervoor de gelegenheid hebben dan is het ook goed om zo min mogelijk andere meubels in je slaapkamer te zetten. Een bureau is bijvoorbeeld niet sexy. Zet deze liever ergens anders neer en maak je bed het centrale punt van de slaapkamer (zet hem dus in het midden). Als het kan is het ook goed om je bed richting een raam te zetten zodat je een mooi uitzicht hebt. Op deze manier heb je meer rust en een meer feng shui slaapkamer.

Lekkere temperatuur

Slapen of lekker ‘actief’ zijn in je slaapkamer is niet fijn als je slaapkamer aanvoelt als een sauna. Aan de andere kant wil je ook niet dat je ligt te bibberen in je nakie. Zorg er daarom voor dat je slaapkamer een optimale temperatuur heeft. Dit ligt ongeveer tussen de 18 of 17 graden.

Slaapkamer trends 2016 3

Zo moet het dus niet

sexy slaapkamer maken

Mooi effect met verlichting

sexy slaapkamer

Nog een voorbeeld hoe het niet moet.

sexy slaapkamer inspiratie

slaapkamer kussens

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door