Servies aan de muur

Servies aan de muur

Je kunt van alles aan de muur hangen, maar het is natuurlijk wel leuk om iets origineels te hebben. Je zou bijvoorbeeld een deel van je servies aan de muur kunnen hangen. Niet gewoon op planken, maar echt aan de muur. Het klinkt misschien een beetje raar, maar het kan juist heel erg leuk staan. Het past ook erg goed bij de vintage stijl die op dit moment erg hip is. Je kunt gewoon naar de kringloop om een paar grappige of mooie oude borden te kopen en je hangt ze aan de muur.

Meestal doe je dat dan gewoon met speciale lijm. Dan blijft het goed vast zitten en het is makkelijk. Als je denkt dat je de bordjes na een tijdje weer wilt weghalen, kun je er ook platte haakjes aan maken met lijm en dan hang je ze aan spijkertjes in de muur. Het is erg leuk om hele aparte bordjes te nemen zoals je ziet op de eerste foto hier onder. Bijvoorbeeld allemaal dieren of alleen vogels. Maar je kunt ook voor een mooie kleurcombinatie gaan. Bijvoorbeeld alleen blauwe bordjes of alleen oranje. Het hangt er maar net van af wat voor soort interieur je hebt en welke kleuren bij je huis passen.

Als je alle bloemetjes, vogeltjes en andere pintjes nu een beetje zat bent is het ook leuk om voor een spreuk te gaan. Je kunt in elke knutselwinkel stiften kopen waarmee je op borden kun schrijven. Je schrijft dan gewoon een mooie spreuk op en klaar is je originele wandbekleding. Dit is trouwens ook een leuk idee voor een cadeautje.

servies servies2 servies3 servies4 servies5 servies6 servies7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider