Schommel in huis

Schommel in huis

Als je iets origineels zoekt voor in je huis, is dit echt iets voor jou. Een schommel in je huis ziet er niet alleen heel leuk uit, je kunt hem ook nog gebruiken. Het is natuurlijk heel erg leuk als je kinderen hebt, maar voor volwassenen is het misschien wel net zo leuk. Je kunt schommels voor binnen in alle soorten en maten krijgen. Je kunt ze trouwens ook makkelijk zelf maken, als de schommel maar stevig is. Bij woonwinkels kun je ook schommelstoelen kopen. Daar kun je echt lekker in uitrusten. Als je nog een stapje verder wilt gaan, dan is een hangmat in je huis misschien wel fijn. Het neemt natuurlijk wel veel meer ruimte in dan een schommel.

Als je graag een schommel of een variant daarvan in je huis wilt hebben, is het wel handig als je daar ook echt ruimte voor hebt. Het plafond moet hoog genoeg zijn en je hebt natuurlijk ook ruimte nodig om heen en weer te zwiepen. Als je liever geen schommel in je huiskamer wilt, is de slaapkamer ook een erg geschikte plek. Op de voorbeelden hier onder zie je allemaal leuke voorbeelden van schommels die je in je huis zou kunnen ophangen.

Het leuke van een standaard houten schommel is, dat het in elk interieur past. Of het nu vintage, modern of klassiek is. Als je een schommel gaat ophangen is het wel verstandig om even advies te vragen bij de winkel waar je hem koopt. De schommel moet wel op de goede manier opgehangen worden.

schommel schommel2 schommel3 schommel4 schommel5 schommel6 schommel7 schommel8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog
  1. Lieke op 6:01 pm

    Een schommel in huis vind ik zo gaaf! Ik zou het echt super graag willen, haha. Vooral aan zo’n grote balk net als op de vijfde foto 🙂