Schoenenbankje

Schoenenbankje

Een schoenenbankje in de hal ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens heel praktisch! Je kunt op de schoenenbank zitten tijdens het aantrekken van je schoenen, zodat je niet meer in een onhandige houding in de hal staat te hannesen met gespen of veters.

Een andere praktische functie van het schoenenbankje is de opbergruimte. Vaak liggen er door het hele huis heen uitgetrapte schoenen, en wanneer je haast heb is het paar schoenen dat je aan wilt nergens te bekennen. Veel schoenenbankjes hebben aan de onderkant opbergruimte waar je makkelijk de schoenen in kwijt kunt. Op deze manier ben je nooit meer een paar schoenen kwijt en ziet de hal er ook nog eens netjes uit. Wanneer je het zit oppervlak niet nodig hebt om schoenen aan te trekken kun je ook hier schoenen of laarzen op kwijt.

Een schoenenbankje kun je leuk decoreren door hem een likje verf te geven of door er schattige kussentjes op te leggen. Op deze manier geeft het schoenenbankje de hal een vrolijke uitstraling.

Natuurlijk kun je een schoenenbankje kopen, of gewoon een oud houten bankje opknappen en die gebruiken als schoenenbankje voor in de hal. Een ander alternatief is om zelf een schoenenbankje te maken. Hoe je een schoenenbankje met een klep kunt maken lees je hier.

schoenen

schoenen1

schoenen2

schoenen3

schoenen4

schoenen5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog