Schoenen opbergen

Schoenen opbergen

Het maakt niet uit hoe ongeïnteresseerd je bent in mode, je hebt nou eenmaal wat goede paren schoenen nodig. Net zoals je man en of je kinderen. Dus het maakt niet uit hoeveel schoenen je nou eigenlijk hebt, je hebt een plek nodig om ze te bewaren. En dan kan je net zo goed iets creatiefs doen. Hieronder hebben we een hele makkelijke DIY voor het opbergen van je schoenen.

schoenen1De materialen die je nodig hebt voor deze DIY is een hangende tv kast, haken, schroeven, bouten en een zaag. Afhankelijk van hoeveel schoenen je hebt kan je kiezen hoeveel kasten je nodig zult hebben. Dit project is erg handig als je deze kasten niet meer nodig hebt voor de tv. Waardoor je ze dus hiervoor kan gebruiken.

schoenen2 schoenen3 schoenen4 schoenen5Wat je hierna moet doen is heel makkelijk. Gebruik de beugels om de kast vast te maken aan de muur. Schroef het eerst vast aan de muur en dan kan je vanaf daar de kast vastboren aan de muur. Zorg ervoor dat je eerst test of de kast wel stevig vast zit. Hierna kan je beslissen op welke hoogte je ze gaat hangen. Hier hebben ze gekozen voor één lage en één hoge.

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider