Roze inrichting

Roze inrichting

Zacht roze is grillig, romantisch, mooi en ingetogen. We houden van de vrouwelijkheid achter de kleur en hoe het soms een sexy, elegant beroep kan hebben binnen een kamer. En dat is waarom we 4 prachtige kamers hebben uitgezocht die dat moeiteloze, tastbare, koele en verfijnde design hebben. Neem een kijkje!

roze1Deze kamer neemt blush roze mee naar onbekende gebieden. Het is modern, fris, funky in de eerste oogopslag. We houden van het contrast van goud, houtskool en zijn roze basis. Door de volledige roze muur krijgt de kleur ook meer een knal.

roze2Dit decor vinden wij echt prachtig. Het is subtiel en erg rustgevend. Het is een strak interieur maar door het roze is het toch heel uitnodigend. Door de kleine roze details komt de kleur erg naar voren.

roze3Een woonkamer vol met mooie dingen en stijl in elke hoek, de details van deze ruimte zijn zo speciaal. Van een zwart-wit collage die recht uit de blozende muren springt, de evenwichtige meubels en minimale mosterd accenten maken dit tot een uniek en volledig doordacht ontwerp.

roze4Er is niets beter dan een frisse, schone en ruime badkamer. De subtiele roze kleur op de muren van deze master badkamer laat de ruimte groter lijken, helderder en handiger voor uw ochtendroutine voor school of werk. Wat vind jij ervan?

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider