Ronde ramen

Ronde ramen

Bijna alles in het interieur draagt bij aan de sfeer en de uitstraling van het huis. Van de kleur op de muren tot de bank en van de eettafel tot kleine dingetjes zoals kaarsen en vaasjes, alles draagt iets bij. Ook onderdelen van het huis die je misschien als vanzelfsprekend gebruikt dragen bij aan de sfeer en de uitstraling. Zelfs dingen zoals ramen en deuren.

Ramen dragen zonder dat veel mensen het weten toch iets bij aan de sfeer in huis. Grote ramen zorgen voor veel licht en maken de kamer ruimtelijk en open, kleinere ramen laten minder licht binnen en daardoor zal de kamer donkerder en kleiner ogen. Maar niet alleen de formaat van het raam draagt bij aan de sfeer, ook de vorm. Ramen komen in veel verschillende vormen maar het meest bekend is het vierkante of het rechthoekige raam. In veel huizen zitten standaard al de vierkante/rechthoekige ramen, maar in sommige nieuwbouwwijken zie je nu ook andere vormen ramen komen.

Na het rechthoekige en vierkante raam is het ronde raam het bekendst. Een rond raam is een echte eye catcher is het interieur omdat je het niet elke dag ziet. Een rond raam geeft een ruimte iets mysterieus en ziet er luxe uit.

raam

raam1

raam2

raam3

raam4

raam5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider