Ronde badkuip

Ronde badkuip

Baden zijn er in onmogelijk veel verschillende soorten en maten. Je hebt het klassieke rechthoekige ligbad, je hebt baden op pootjes, bubbelbaden, een bad-douche combinatie… Noem maar op. Vandaag gaan we het hebben over een luxe soort bad, namelijk het grote ronde bad.

Een rond bad ziet er heel luxe en elegant uit in de badkamer. Met een grote ronde badkuip maak je meteen een statement in de badkamer. In veel grote en dure huize kom je ronde baden tegen in de badkamer, maar dit betekent niet dat een rond bad niet is weggelegd voor mensen met een kleinere badkamer. Natuurlijk moet je wel genoeg ruimte in de badkamer hebben en is een rond bad duurder dan een standaard ligbad, maar dit bad is echt niet alleen maar haalbaar voor mensen die in een grote villa wonen!

Natuurlijk heb je net als andere meubels ook ronde baden in veel verschillende stijlen. Er zijn de moderne, strakke modellen, de decoratieve en klassieke modellen met veel decoraties en baden die gemaakt zijn van bijvoorbeeld een bepaalde soort steen zodat ze een hele natuurlijke uitstraling hebben. Gebruik een rond bad naar jouw keuze als kernelement van de badkamer en denk vervolgens na over welke andere elementen en kleuren bij de uitstraling van het bad passen voor een mooi geheel.

badkuip rond ronde badkuip rond bad badkamer rond bad bad4 badkamer inspiratie badkamer ronde baden

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider